TILLSAMMANS SKAPAR VI DITT EGET TRÄDGÅRDSPARADIS!

En oas där ni njuter av varma sommardagar, spelar spel eller leker med barn och barnbarn, skördar egna grönsaker i köksträdgården eller varför inte bada i en egen pool medan du väntar på något gott från grillen.

En bra trädgårdsplanering ska vara funktionell, personlig och estetisk. Ni kanske redan har bilden klar över hur ni vill att trädgården ska se ut, men får inte till den där sista slutklämmen vad gäller struktur, val av växter eller markbeläggning.

Kanske har ni ingen aning om hur ni vill ha det och behöver hjälp hela vägen av en trädgårdsdesigner som har ett helhetstänk i sin design och vet hur man får effektivitet i anläggningsprocessen tillsammans med ett proffsigt anläggarteam.

Storleken på er drömträdgård har ingen betydelse för oss, det kan vara allt från en ny rabatt till en fullskalig trädgårdsanläggning med uterum, pool och pergolor. Genom vår analys av era behov skapar vi vad som passar hos just er, vi utgår alltid från den aktuella platsens förutsättningar.

Vi vågar hävda att rätt val av material och växter för platsens förutsättningar ger en lättskött trädgård. Vi, på Knapp Trädgårdsdesign, erbjuder allt från rådgivning till inspirationsfilmer i 3D, underlag för ansökan om bygglov, växtförslag och materialförslag.