Om oss / Kontakt

säg hej till

Camilla Knapp

Kontakt

Telefon: 0768 – 91 06 60
E-post: camilla@knapptradgard.se

Besöksadress

Fälgvägen 8
263 71 Jonstorp

Jag heter Camilla Knapp och driver Knapp Trädgårdsdesign i Jonstorp.

Innan jag bestämde mig för att sadla om för att på heltid syssla med det jag älskar mest av allt så arbetade jag som kvalitetssäkringskonsult, inom miljö och hälsa. Jag har en Master i ekonomi och har även studerat en hel del arbetspsykologi. Jag har bott utomlands i olika omgångar så odlandet och växterna fick helt och hållet bli en fritidssysselsättning. Nu är jag utbildad trädgårdsarkitekt och min mångåriga erfarenhet inom kvalitetssäkring tar jag med mig i mitt designtänk. Hållbarhet in i framtiden är mitt motto för det jag skapar.

Knapp Trädgårdsdesign kundkrets består av allt från privatpersoner  och bostadsrättsföreningar till fastighetsbolag och offentliga beställare.

Vi erbjuder allt från rådgivning och enkla skisser till skalenliga ritningar, 3D-ritningar, underlag för ansökan om bygglov, dokumentation, växtlistor på svenska och latin, materialförslag och anläggningskonsultation etc.

Camilla Knapp AB
Org.nummer: 559316-5490